lamqta.comОвен  Бъдете внимателни с изразите, когато беседвате с любимия човек.

...
lamqta.comОвен  Бъдете внимателни с изразите, когато беседвате с любимия човек.
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Много неприятен ден за половината от зодиите! Три от тях ще положат огромни усилия, но те са напразни

lamqta.com

Овен 
Бъдете деликатни с изразите, когато беседвате с обичания човек. Днес той ще е податлив да схваща думите Ви по много самобитен метод и да си прави от тях в действителност странни заключения, които няма да са подвластни на съществуващата логичност. 

Телец

Днес всички Ваши мисли ще бъдат заети с трудостите в връзките. Това може да бъдат компликации в обичания човек или с колгите по работата, само че в сегашния миг можете да споделите малко неща с който и да било. Разбира се, тази обстановка Ви визира както никой различен, само че за в този момент е най-добре да запазите успокоение и да наблюдавате, по какъв начин ще се развива обстановката. Ще пристигна време и за дейни дейности, само че това ще е по-късно. Сега просто би трябвало да научите за това, което се явява движеща мощ в създалата се обстановка.
 

Близнаци

Постарайте се през днешния ден да докажете на своя обичан човек, че той е най-съществен в света, и по-добър от него просто няма, а и не може да има! Помогнете му да преодолее своя комплекс за малоценност, а за реализиране на тази цел, неприятни средства няма.
 

Рак

Объркали сте някого с някой различен, или просто в този момент виждате прочут човек в нова светлина? Поиграйте си на дететктив и се потопете в предишното. В света на неотдавнашното държание на обкръжаващите Ви хора,, не можете повече да си затваряте очите за някои действия. Възможно е това да е просто част от една цяла картина! Сега, когато в ръцете Ви са всички доказателства,, би трябвало да решите какво да вършиме по-късно. Доверете се на своята вътрешен глас.
 

Лъв

Вашият обичан човек не е единственият представител на противоположния пол, а Вие не можете да забравите за това, колкото и да се стараете да го забравите. Особено през този ден. Можете без отмалялост да се усмихвате на минаващите, благо да ги поглеждате и да сравнявате външността им с тази на Вашата половинка. Постарайте се, само че единствено не се увличайте.
 

Дева

Целта, която сте си сложили е доста хубава, само че дали е реалистична? Но до момента в който се стараете да я постигнете, другите задания и цели, изискващи Вашето внимание, ще изостанат, а това може да докара до нула всичко, което сте постигнали и към което се стремите. Каквото и да вършиме, продължавайте повече да поддържате връзка с обкръжаващите - в този момент чудесно се справяте с това. Освен това, до момента в който продължавате да поддържате връзка с който и да било, Вашите мисли не престават да се развиват в нужното направление.
 

Везни

Звездите бързат да Ви посъветват, да не разчитате на прекомерно огромен триумф през днешния ден. Всичките Ви старания през днешния ден могат да отидат напразно и то по толкоз оскъдни аргументи, че чак е невероятно да се повярва.
 

Скорпион

Смелото и рисковано начинание се оказва извънредно сполучливо, и ще постигнете резултати, за които по-рано сте могли единствено да мечтаете. Конкурентите Ви ще умират от злоба, а съдружниците ще ликуват и мигновено ще Ви изберат за собствен водач. Успехът ще позвърти главата Ви, само че няма да пречи да си вършиме дълготрайни проекти. Чувствате се победител, а това усилва Вашата прелест за противоположния пол. Няма да усещате дефицит на искащи да се срещнат с Вас, или неотложно и вечно да свържат своята орис с Вашата. Но защото сте освен безпределно обаятелни, само че и доста мъдри, и по тази причина избягвате безрасъдните дейности. 
 

Стрелец

Днес на Вашия обичан човек ще бъде много комплицирано да се оправи с тези задания, които сте му сложили и за задачата ще си потърси подпомагане извън. Ако по принцип не желаете непознатите хора да са отдадени във Вашите проблеми, би трябвало да се уговорите още в този момент. 
 

Козирог

Днес звездите Ви предлагат, да се замете със своя външен тип. Наистина, Вашата половинка най-много обича душата Ви, само че напълно не са и безразлични като прическата, по този начин и облеклото Ви, даже и в никакъв случай да не е ставало дума за това. Направете и подарък - бъдете през днешния ден изключително обаятелни и привлекателни!
 

Водолей

През този ден повече от всекидневно ще се нуждаете от поддръжка и безусловно ще я получите от хора, които в никакъв случай преди не са показали своето положително отношение към Вас. Възможни са дарове и приятни сърпрайзи. Човек, с който сте имали общ бизнес много от дълго време, ще Ви направи доста забавно предложение за съдействие. Много добре се подреждат и сантименталните Ви връзки и да постигете взаимно схващане с обичания човек напълно не е мъчно. Всички увлечения през този ден ще се окажат много по-сериозни, в сравнение с сте могли да си визиите. 
 

Риби

Имате поради единствено един човек, който може да Ви даде добър съвет в създалата се обстановка, изключително в случай че тя се отнася до персоналния Ви живот. Срещнете се с този човек, или най-малко му позвънете. Ако не знаете какво да вършиме, и изключително в случай че се визира Вашата кариера или известност, без съмнение потърсете помощ. В края на краищата си спомнете, какъв брой пъти в предишното сте предложили своята помощ, дори и без да са Ви молели за това.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР